Слідчим відділом прокуратури міста Києва направлено до суду кримінальну справу стосовно колишнього заступника голови правління Пенсійного фонду України, який завдав державі понад 6 млн. грн. збитків.

Як повідомили УНІАН у Відділі зв’язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України, досудовим слідством встановлено, що він, діючи від імені Пенсійного фонду України, в порушення «Положення про закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти», уклав договір з ТОВ «Український мейлінговий центр» на доставку персоніфікованих безконвертних іменних повідомлень.

Однак, вказане товариство не мало можливостей забезпечити доставку вищевказаних повідомлень, а виступило посередником, в результаті чого Пенсійному фонду України завдано збитки на суму понад 6 млн. грн.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Генпрокуратура у грудні минулого року порушила кримінальну справу за фактом зловживання колишнім заступником голови Пенсійного фонду службовим становищем, що призвело до нанесення державі понад 6 млн. грн. збитків.

Справу порушено за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).