Телефон / mgorod.kz

 Як повідомили УНІАН у відділі зі зв`язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, приміщення і територія будівлі обстежені фахівцями вибухотехнічної служби. У результаті ніяких вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявлено.

«Під час перевірки вказаної інформації правоохоронці прийняли всі першочергові заходи, необхідні для забезпечення безпеки людей. З будівлі було евакуйовано 250 громадян, в тому числі працівників суду», - повідомили у відділі.

Розпочато кримінального провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об`єктів власності) Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією цієї статті, за подібні «жарти» передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Відео дня

Читайте такожУ Києві "замінували" торгові центри Ocean Plaza, "Магелан", "Україна"

Правоохоронцями вживаються заходи, спрямовані на встановлення особи телефонного хулігана для притягнення його до відповідальності, згідно з чинним законодавством України.

Як повідомляв УНІАН, в 16.25 в чергову частину Одеського міського управління міліції надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що на проспекті Шевченка, 29-А, в будівлі суду, закладено вибуховий пристрій.