/ skvira.com

Як повідомили УНІАН у групі зв'язків з громадськістю Миколаївського міського управління міліції, 4 серпня в чергову частину Миколаївського міського управління міліції надійшов дзвінок від чергового Держслужби надзвичайних ситуацій, який повідомив, що на пульт «101» надійшов сигнал про замінування військкомату Ленінського району. Невідомий чоловік повідомив, що менш як через 30 хвилин станеться вибух.

Аналогічне повідомлення, але вже про замінування військкомату Заводського району надійшло в чергову частину Заводського райвідділу міліції.

"На місце виїхали всі служби екстреного виклику, кінологи із службовими собаками, а також співробітники вибухотехнічної служби. Райони можливої небезпеки були оточені, охорону громадського порядку і рух автотранспорту забезпечували співробітники БПС і ДАІ", - повідомили в міліції.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі "замінували" три військкоматиПравоохоронці і співробітники ГУ ДСНС ретельно обстежували всі приміщення будівель і прилеглу територію. "Жодних предметів або пристроїв, які могли б становити загрозу життю і здоров'ю громадян, не виявлено, вживаються заходи щодо встановлення осіб, які повідомили про замінування", - сказано в повідомленні.

Наразі штатну роботу установ відновлено.

Читайте такожУ Львові за дві доби зафіксовано 13 неправдивих повідомлень про мінуванняЗо фактами повідомлень про замінування слідчими відділеннями почато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 259 КК України (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу небезпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності). Санкція цієї статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5 років.