false

Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова повідомляє, що НААУ починає благодійний проект допомоги адвокатам, які в умовах карантину через пандемію коронавірусу опинилися у складних життєвих обставинах і потребують підтримки.

Допомогу поки отримають три найбільш постраждалі від COVID-19 області - Чернівецька, Івано-Франківська і Тернопільська. Саме вони стали епіцентрами ураження в Україні. Про це повідомляється на сайті НААУ.

Для цього НААУ на кошти Благодійного фонду допомоги адвокатам закуповує продуктові набори на кожну область. Вони будуть передані до Рад адвокатів регіонів. Доставляти їх в кожен будинок молоді юристи та адвокати регіональних відділень "UNBA NextGen". Насамперед, допомогу отримають адвокати старшого покоління і ті, хто через карантин залишилися без засобів до існування.

Відео дня

Голова НААУ, РАУ відзначила, що, на жаль, органи адвокатського самоврядування не можуть надавати безпосередню грошову допомогу, тому було вирішено підтримати колег у негрошовій формі за рахунок коштів Благодійного фонду.

Лідія Ізовітова звернулася до регіональних рад інших областей і закликала в такий непростий час об'єднатися і допомогти тим, хто найбільше цього потребує. Також Голова НААУ закликала всіх адвокатів приєднатися до цієї благодійної ініціативи і за можливості перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду для підтримки старшого покоління.

"З вашої небайдужістю і співчуттям ми можемо допомогти багатьом нашим колегам, які опинилися в складних життєвих обставинах. Вони будуть мати не тільки продуктові набори і предмети першої необхідності. Вони будуть мати віру у завтрашній день, а головне - відчувати надійне плече своїх колег", - звернулася до адвокатів України Лідія Ізовітова.

Благодійні внески можна перерахувати на рахунок ВБО "Благодійний фонд допомоги адвокатів "за реквізитами:

ПАТ "ПроКредитБанк"

МФО 320984, Код ЄДРПОУ 39274335

р / с UA833209840000026008210332955

Призначення платежу: COVID-19: Благодійна допомога адвокатам