Біля Мангуша зникла гуманітарна колона /фото t.me/Zhyvytskyy

З гуманітарною евакуаційною колоною, яка вчора виїхала із Запоріжжя до Маріуполя, зник зв'язок.

Про це повідомили на сторінці Запорізької обласної державної адміністрації у Facebook.

Гуманітарна колона не змогла самотужки проїхати розмиту ділянку дороги поблизу зруйнованого мосту до села Кам’янське Василівського району через несприятливі погодні умови. Рятувальники за допомогою техніки підвищеної прохідності витягнули автобуси та автомобілі швидкої медичної допомоги на тверду ділянку дороги, після чого вони продовжили рух.

Відео дня

"О 18 год. 58 хв. зв'язок з колоною був втрачений. Остання точка, в якій відбувся зв’язок, - 25 км до селища міського типу Мангуш Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв УНІАН, 23 квітня в Маріуполі російські окупанти знову зірвали евакуацію громадян. Об 11:00 не менш 200 маріупольців чекали на евакуацію до Запоріжжя біля ТЦ "Порт-Сіті", але росіяни змусили людей розійтися. Одночасно з цим, окупанти подали автобуси на точку біля ТЦ "Метро", за 200 метрів від узгодженої точки евакуації.

При цьому Вселенський патріарх Варфоломій під час нічного великоднього Богослужіння у Стамбулі закликав відкрити гуманітарні коридори в Україні, де розгортається "невимовна людська трагедія".

Вас також можуть зацікавити новини: