Грілка, присипка, душ, - 'Українська команда' відкрила збір на хотпаки для 50 000 захисників

Волонтерський штаб "Українська команда" оголосив великий збір на хотпаки для бійців на передовій, які захистять їх від холоду та бруду під час перебування в окопах. Мета збору – 7 мільйонів гривень. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Української команди".

"Наші захисники щодня відбивають від 50 до сотні атак орків. Ворог суне, а разом з ним сунуть і морози. На передку – болото та холод. Тому Волонтерський штаб "Українська команда" оголошує збір. Проста штука, яка зараз виручить бійців під Авдіївкою, Куп’янськом, Роботиним, Бахмутом, - це теплий пакунок, хотпак. Один хотпак – три речі: хімічна грілка, антибактеріальна присипка, та сухий душ", - йдеться у повідомленні "Української команди".

Волонтери планують зібрати 7 мільйонів гривень, щоб обігріти 50 тисяч бійців на передовій.

Відео дня

"7 мільйонів на чисто-сухо-тепло для 50 тисяч захисників. 140 грн – один зігрітий боєць, 4200 грн – зігрітий цілий взвод. Друзі, стартуємо! Зігрівай своїх, щоб вороги палали!" - закликає "Українська команда".

Як раніше повідомлялося, минулого року "Українська команда" зібрала кошти на бандерпечі для 10 000 захисників на передовій.

Долучитися:

ПриватБанк

Монобанк

UA Pay

Повні реквізити