ttiisshhiinnaa залишилася без Instagram / скріншот

Скандальна київська блогерка ttiisshhiinnaa, яка напередодні вступила в конфлікт з поліцією через розгром готельного номера, була заблокована в Instagram.

В одній зі своїх останніх сторіз дівчина заявляє, що її акаунт був забанений з вини поліції. При цьому вона знаходиться в істеричному стані та погрожує накласти на себе руки.

"Я будь-які гроші готова дати, тільки щоб мені повернули мою "інсту". Що я буду робити? Навіщо мені тоді взагалі жити?!" - заявила вона.

Відео дня

Акаунт дівчини налічував понад 77 тисяч фоловерів.

У ЗМІ раніше з'явилася інформація, що рік тому поліцейські врятували блогерку від самогубства. Причиною проблем стала сварка з хлопцем. 

Читайте такожДурної слави – по вінця. До чого призводить інста-хайп на дітях

Скандал з розгромом апартаментів

Напередодні повідомлялося, що ttiisshhiinnaa і її друзі рознесли знятий ними для відпочинку готельний номер. Повну відеохроніку "відпочинку" дівчина публікувала у своїх сторіз в Instagram. 

Відео з вечірки швидко розлетілися мережею. На них підлітки випивають, влаштовують в номері дружні кулачні бої, розбивають плазмову панель, ламають меблі, розмальовують дзеркала і влаштовують імпровізований "феєрверк" за допомогою вогнегасника.

На місце прибула поліція та охоронці закладу. Дівчина в спілкуванні з правоохоронцями наполягала, що розгром в номері влаштували її друзі, а вона і її хлопець непричетні. Крім того, провокувала поліцейських пропозицією показати груди. 

Зрештою хлопця дівчини затримали та доставили до райвідділу поліції. Блогерка поїхала за ним, тож конфлікт продовжився.

На відео з райвідділу можна спостерігати скандал між парою і поліцейськими, до парубка кілька разів застосували силу.