Колишній заступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яка раніше опинилася в центрі секс-скандалу та пізніше оголосила про створення своєї політичної партії, зняла нове відео і присвятила його росіянам.

Відео жінка виклала на своєму каналі у YouTube.

Читайте також"Укрзалізниця" відреагувала на скандал з дірявим дахом у вагоні

Клітіна, зокрема, назвала соціальним експериментом спілкування з українськими ЗМІ, а себе – «інопланетянином», який намагався налагодити з журналістами контакт.

«Ви знаєте, в цей раз я буду розмовляти російською. Я знаю, що ця історія важлива і для росіян. Знаю, що я вже там теж стала зіркою, тому хочу розповісти трохи про свою історію. Ви знаєте, я вирішила зробити соціальний експеримент: уявити, що я інопланетянин, і спробувати контактувати з нашими українськими ЗМІ», – сказала вона.

Колишня чиновниця також додала, що після цього їй вже нічого втрачати.

«Мене звільнили з Міністерства інфраструктури, тому що я намагалася боротися з корупцією. Мене так облили брудом, що я півроку не могла знайти роботу, а коли знайшла - була змушена це приховувати», – зазначила жінка.

Як повідомляв УНІАН, Клітіна днями оголосила про створення своєї партії. При тому зробила це в провокаційній манері – чиновниця записала відеозвернення у відвертому купальнику.