'Код доступу': ТСН покаже спецпроект про те, чому все менше людей готові вступати у шлюб

15 березня о 19.30  в ефірі ТСН на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра спецпроекту «Код доступу», у якому тенденцію небажання одружуватись розглянуть, як соціальне явище у сучасному світі. У циклі -  5 яскравих історій затятих холостяків, які допоможуть зрозуміти причини вибору такого стилю життя та розібратися, чи можна, і чи варто це змінювати.

Автором спецпроекту стала  кореспондентка ТСН  Людмила Бадалян, яка провела з кожним героєм сюжету цілий день та покаже всі залаштунки холостяцького життя: де бувають, які мають хобі та скільки заробляють «вільні» чоловіки. Журналістка поставила їм  найсокровенніші питання. Усе, аби дізнатися - чому все більше людей відмовляються від офіційного оформлення стосунків.

Людмила Бадалян познайомить глядачів з чоловіком, який запевняє, що «одружений з роботою». У сюжеті глядачі дізнаються, чому  кар’єра дедалі частіше замінює сім’ю. Чому деякі чоловіки навіть у зрілому віці продовжують жити з батьками, а інші не хочуть обмежувати себе увагою лише однієї жінки? Як живуть та чого насправді прагнуть холостяки, вже від сьогодні можна буде дізнатися в ефірі ТСН о 19.30.

'Код доступу': ТСН покаже спецпроект про те, чому все менше людей готові вступати у шлюб

За словами заступника директора департаменту з нових форматів Ольги Кашпор, мета спецпроекту спробувати поглянути на зміни ставлення людей до шлюбу, як на соціальне явище.

 «Стала помітною тенденція, що все менше чоловіків освідчуються, це факт. Психологи констатують: нині багато чоловіків стають психологічно готові до шлюбу значно пізніше за жінок, або взагалі від нього відмовляються. Натомість кількість жінок, які віддають превагу стосункам у шлюбі – більша, зокрема і через соціальний тиск, що створює дисбаланс. це – виклик сучасному суспільству та інституту сім 'ї, очевидно, що він переживає трансформацію. ми вирішили детальніше вивчити тенденцію", — розповідає Ольга Кашпор.

Також ТСН разом з психологами – чоловіком та жінкою - складуть психологічний портрет «затятого холостяка», спробують розібратись у причинах вибору такого способу життя та допоможуть відрізнити чоловіка, який ніколи не освідчиться, від того, який просто ще не зустрів свою долю.

Дивіться спецпроект «Код доступу» щодня у вечірньому випуску ТСН о 19.30 на «1+1».

'Код доступу': ТСН покаже спецпроект про те, чому все менше людей готові вступати у шлюб