ua.depositphotos.com

Щоб не витрачати час даремно пропонуємо вам ознайомитися з кращими сайтами, де можна швидко вивчити англійську граматику, особливо вони будуть корисні тим, хто тільки почав її освоювати.

Інтерактивні відеоуроки BistroEnglish.com

Його вважають одним з найбільш унікальних і зручних! Його творець - Оксана Долинка, відомий викладач з багатим досвідом роботи, безліччю підписників і учнів в Інтернеті.

Відзначимо його головні переваги.

Відео дня

Уроки будуються так, що ви можете вивчати граматику, коли захочете, навіть перебуваючи на курорті або в робочому відрядженні. Всі заняття - струнка система, тому можливість отримати недостатні знання виключена.

За рахунок візуального ефекту правила граматики та інші особливості мови освоюються дуже швидко. Інформація сприймається без труднощів. Граматика викладена надзвичайно просто, навіть початківець її зможе освоїти.

При навчанні задіяні всі канали сприйняття учнів, що ще більше підсилює позитивний ефект. Відсутні складні наукові терміни, вся інформація подається в лаконічній і зрозумілій формі.

Cambridge English

На ньому представлені рекомендації, безкоштовні заходи, присвячені граматиці. Є велика кількість навчальних матеріалів, уроки, всі вони створені так, щоб можна було без проблем підготуватися до здачі тестів і іспитів.

BBC Learning English

Даний сайт пропонує курси для різних рівнів. Є мультимедійні навчальні модулі для різних категорій учнів.

Learn English Today

Цей ресурс пропонує тим, хто вивчає граматику, заняття, де можна освоїти правила граматики, вправи, словесні ігри. Є велика кількість цікавого контенту. Ресурс націлений якраз на те, щоб можна було легко освоїти англійську граматику.

VOA News

Даний сайт відрізняється від всіх інших, що у нього граматику вивчають за допомогою занять по телебаченню і за допомогою новинного контенту. Заняття розбирають граматику на прикладах, провідні намагаються пояснювати все просто, щоб навіть початківці могли швидше розуміти допоміжні, фразові дієслова і так далі.

Взагалі, все навчання будується на використанні телебачення, новин, щоб слухачі могли краще зрозуміти його. Вельми цікавий і цікавий ресурс!

Підсумок

Таким чином, використовуючи вищевказані ресурси ви зможете без проблем освоїти граматику, не витративши час даремно. Можете навіть використовувати навчальні матеріали відразу з декількох сайтів. Ми зі свого боку рекомендуємо BistroEnglish.com, тут ви точно не занудьгуєте.

Так процес навчання піде ще швидше. Вони ідеально підходять і для початківців і досвідчених учнів.