"Настя з Уханя" з коханим у Туреччині / фото instagram.com/nastyazinchenko

Українська модель Анастасія Зінченко, відома як «Настя з Уханя», поділилася враженнями про романтичну подорож з коханим – головою Держміграційної служби Максимом Соколюком, який пішов з родини.

Читайте такожЩе шестеро українців захотіли евакуюватись із охопленого коронавірусом КитаюНові фото дівчина опублікувала у своєму Instagram.

На цей час пара знаходиться в Стамбулі.

Відео дня

За словами Насті, в Туреччині введений суворий масочний режим, якого досить складно дотримуватися.

«Складно особливо вдень, дуже жарко і душно, рівень вологості тут великий, і через пару хвилин відчуття, що дихати нічим, доводиться зупинятися, щоб віддихатися. У багатьох ресторанах не продають кальян (через правила карантину). Загалом тут класно, є туристи, всі дотримуються правил, попри те, що є деякі складнощі», – зазначила вона.

Настя показала, як відпочиває в Туреччині / фото instagram.com/nastyazinchenko
"Краса нереальна", - написала вона / фото instagram.com/nastyazinchenko

Історія «Насті з Уханя»

Модель Анастасія Зінченко в розпал пандемії коронавірусу «застрягла» в китайському Ухані. Причина, по якій дівчина там залишилася, а інших українців евакуювали, - наступна: перевозити тварин тоді було заборонено, тому Настя на кілька місяців залишилася зі своєю собачкою.

Пізніше стало відомо, що додому дівчині допомагав повернутися голова Держміграційної служби України Максим Соколюк. Між ними зав'язався роман. Закохані вже заручені.