Зінченко зустрічається із Соколюк / фото facebook.com/anastasia.zinchenko.79

Українка Анастасія Зінченко, яка в лютому не могла вилетіти з китайського Уханя через собаку, перебуває у стосунках з главою Держміграційної служби України Максимом Соколюком.

Це випливає з постів пари у соцмережах. Анастасія та Максим опублікували історію їхнього знайомства й спільні фото.

За словами Соколюка, все почалося з його дзвінка дівчині, яка на той момент не могла евакуюватися з Уханя.

Читайте такожЗ Китаю евакуюють ще двох українців - Зеленський

"Це був дзвінок дівчині, яку евакуювали в Україну, з питанням, що і чому так сталося. З'ясування цього питання, допомога у вирішенні проблем і планування повернення додому в Україну, перейшло згодом у приватне спілкування. Багато спільного, однакові погляди на життя й ставлення до подій", - написав він.

У кінці квітня Зінченко повернулася до України й зустрілася із Соколюком. Глава міграційної служби після цієї зустрічі залишив дівчині лист, в якому зізнався їй у почуттях.

"У листі він написав свої почуття, думки. Після прочитання я ходила сама не своя, ми зідзвонилися, й він пообіцяв скоро приїхати, це скоро сталося через два дні", - згадує Настя.

false

Потім чиновник запропонував дівчині переїхати до Києва, вона погодилася. Варто зазначити, що на момент їхнього знайомства Соколюк був одружений, у нього є двоє дітей.

За словами Максима, він подав на розлучення з дружиною у квітні, із серпня вони розлучені.

"У нас все добре. Все за взаємною згодою. Все в порядку. У нас нормальні, дружні стосунки залишилися. Це життя, так буває. Я абсолютно не відчуваю себе ні ображеною, ні кинутою. Все в порядку. Діти - нормально", - прокоментувала ТСН колишня дружина Соколюка Юлія.

Наразі пост Соколюка недоступний, очевидно, він його видалив. Але ЗМІ встигли зробити скрін.

false

Історія повернення моделі Анастасії Зінченко з Уханя

Модель Анастасія Зінченко в розпал пандемії коронавірусу застрягла в китайському місті Ухань.

Причина, з якої дівчина там залишилася, а інших українців евакуювали, — наступна: перевозити тварин тоді було заборонено, тому Настя на кілька місяців залишилася зі своєю собачкою.

Пізніше стало відомо, що додому дівчині допомагав повернутися глава Держміграційної служби України Максим Соколюк.