Зінченко заручилася із Соколюком / Скріншот

Українська модель Анастасія Зінченко, яка "застрягла" у розпал пандемії в Ухані через собачку, вперше дала інтерв'ю зі своїм майбутнім чоловіком - головою Держміграційної служби України Максимом Соколюком, який допомагав їй повернутися в Україну.

Пара розповідає, що спочатку спілкувалася тільки на тему документів, а потім вони зрозуміли, що спільних тем у них значно більше. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Перш за все це (спілкування. - УНІАН.) було з приводу документів, а через місяць відчули близькість і почали теми цікаві зачіпати - життєві. Які цілі, плани однакові, й якось воно саме в пазлик склалося", - розповідає Настя.

Відео дня

Максим розповів, що після написання листа дівчині й розмов з обраницею вирішив подати заяву до суду на розлучення з дружиною і в серпні розірвав шлюб. З колишньою дружиною у них двоє дітей — донька та син.

Читайте такожКінець карантину в Нових Санжарах: "Це ж не перший "кінець світу" в нашому житті"

Глава Держміграційної служби поділився, що продовжує бачитися з дітьми, але Настю з ними ще не знайомив.

"Ще не знайомі. Цього року вирішили, що це поки не потрібно", - пояснює нова обраниця Соколюка.

Закохані орендують квартиру, а свою минуле житло Максим залишив колишній дружині.

Пара розповіла, що весілля в цьому році поки не планує.

Історія повернення моделі Анастасії Зінченко з Уханя

Модель Анастасія Зінченко в розпал пандемії коронавірусу застрягла в китайському місті Ухань.

Причина, з якої дівчина там залишилася, а інших українців евакуювали, - наступна: перевозити тварин тоді було заборонено, тому Настя на кілька місяців залишилася зі своєю собачкою.

Пізніше стало відомо, що додому дівчині допомагав повернутися глава Держміграційної служби України Максим Соколюк. Між ними зав'язався роман. Закохані вже заручені.