Столична поліція посилила заходи безпеки на вулицях / фото: УНІАН

Столична поліція посилила заходи безпеки на вулицях.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, до забезпечення публічної безпеки та громадського порядку задіяні додаткові наряди поліції та військовослужбовці Національної гвардії України.

Читайте такожГоловні новини України за 21 липня: захоплення заручників у Луцьку та замінування в Києві

Відео дня

Під посиленим наглядом правоохоронців перебуватимуть не лише вулиці Києва, але й місця масового скупчення громадян, ринки, транспортні розв’язки, станції метрополітену тощо.

У поліції нагадують, що у разі виявлення вибухонебезпечного чи підозрілого предмета слід терміново повідомити про знахідку правоохоронців та надати максимально детальну інформацію.

«Категорично заборонено торкатися невстановлених предметів, розглядати чи самостійно їх розгортати. При цьому слід зберігати спокій та рівновагу, не провокувати паніку», - зазначається у повідомленні.

Поліція закликає киян та гостей столиці бути уважними та обережними й, у разі необхідності, негайно телефонувати на спецлінію 102.

Кореспондент УНІАН спостерігав, як на під’їздах до Києва правоохоронці перевіряють автобуси та інші великогабаритні транспортні засоби. Водії показують поліцейським вантажі, які перевозять.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 липня, у Києві біля станції метро «Мінська» було виявлено два саморобні вибухові пристрої.

Крім того, аноніми повідомляли про замінування будівлі міського апеляційного суду та торговельного центру «Ocean Plaza», а також про Центрального залізничного вокзалу.