На в ході в підвал встановили двері \ Фейсбук Lilli Mix

У Миколаєві пару, яка оселилася в підвалі багатоповерхівки на Генерала Карпенка, 9, вигнали звідти. Мешканці будинку змогли вирішити проблему з виселенням бездомних за допомогою соцмереж.

Читайте такожУ Дніпрі сімейна пара, яка 7 років живе на вулиці, чекає дитинуПро це повідомили в група "Контакт-центр при Миколаївській міській раді". У повідомленні наголошується, що з підвалу будинку за вказаною адресою бездомних виселили.

Автор поста на ім'я Лілі Мікс уточнила, що "23 лютого непрошених сусідів виселили з підвалу і відвезли в центр соціальної служби для бездомних". Вона додала, що після прибирання та огляду всіх комунікацій, що проходять в підвалі, там встановили металеві двері.

Відео дня

Бездомна пара в підвалі багатоповерхівки: передісторія

У Миколаєві в підвалі багатоповерхівки оселилася пара бездомних з Херсона. Жінка була на останніх місяцях вагітності. Мешканці будинку були обурені і говорили, що бояться такого сусідства. Вони просили міські служби виселити підвальних "квартирантів", передає ТСН.

На місце викликали поліцейських, які, побачивши вагітну жінку, відразу подзвонили в швидку. Її відправили в лікарню разом з чоловіком.