Уже цієї весни ціни на сотні гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності в "АТБ" стали ще привабливішими. Справа у тому, що багаторічний лідер вітчизняного ритейлу нещодавно завершив підключення до проєкту з випуску кобрендових платіжних карток Visa (у пластиковому та цифровому форматі) чотирьох топових банків країни.

Як, власне, й планувалося, унікальний банківський продукт, який максимально спрощує процес купівлі товарів і надає можливість громадянам постійно отримувати ексклюзивні знижки в дискаунтерах найбільшої вітчизняної торговельної мережі, тепер випускають "Райффайзен Банк", "А-Банк", "Ощадбанк" та "ЕкоБанк" ("Укргазбанк"). Перша із залучених до проєкту фінустанов – добре знайомий українцям "Райф", котрий станом на сьогодні вже видав понад 720 тисяч таких карток. "А-Банк" — понад 115 тисяч одиниць. "Укргазбанк" менше ніж за місяць — 4 616. В "Ощадбанку" 1,8 млн карток діючої емісії переходять у статус кобренд. Кожна з таких карток надає своєму власнику  ексклюзивне право отримувати суттєві додаткові знижки на 500–700 товарів, для зручності позначених спеціальними цінниками у вигляді картки в усіх магазинах торговельної мережі "АТБ-Маркет". Асортимент акційних товарних позицій змінюється кожні 1-2 тижні, розширюючи можливості покупця купувати економно. У разі оплати карткою надається постійна додаткова знижка 5% навіть від вже встановленої акційної ціни. І це лише початок!

Спеціально для власників платіжних карток "АТБ" стартувала акція "Міцні знижки". Протягом майже місяця з п'ятниці по неділю включно, оплачуючи карткою "АТБ" від банків-партнерів у супермаркетах мережі (окрім інтернет-магазину), можна буде придбати товари за особливою  акційною ціною. Загальна знижка на продукти та товари першої необхідності становитиме до 50%.  

Відео дня

 "Міцні знижки в "АТБ"" діятимуть до 9 квітня поточного року, тож часу отримати новеньку кобрендову картку будь-якого з чотирьох вищезазначених банків і розпочати економити чималі кошти достатньо.

Замовити платіжну картку "АТБ" особисто можна у будь-якому відділенні банків. При собі треба мати паспорт та індивідуальний податковий номер. Також за кілька хвилин її можна власноруч оформити онлайн в мобільному застосунку Raiffeisen Online, "ЕкоБанк" ("Укргазбанк"), Аbank24 або за допомогою чат-бота месенджера "Ощадбанку". Для ідентифікації клієнта у такому разі знадобиться мобільний застосунок "Дія" чи цифрові фото документів.

Окрім можливості постійно отримувати безпрецедентні знижки в "АТБ", нова платіжна картка має усі переваги банківської картки Visa Gold. Це зручне поповнення готівкою в терміналах, зняття коштів у банкоматах будь-якого банку України без комісій, регулярного переведення коштів з карток будь-яких банків. За допомогою кобрендової картки "АТБ" можна купувати товари як в Україні, так і за кордоном, що за сьогоднішніх обставин дуже актуально.

Важливо, що на цю картку можна отримувати будь-які виплати: пенсію, заробітну плату,  соціальну допомогу, стипендію тощо. Для цього треба  зазначити її номер для зарахування коштів при оформленні відповідних виплат.

Переваги пластикової картки "АТБ" від банків-партнерів:

  • Можливість отримувати ексклюзивні знижки на продукти та товари у магазинах "АТБ"
  • Додаткова знижка 5% від акційної ціни на товари у разі оплати карткою
  • Швидке відкриття картки онлайн через застосунок "Дія" та безоплатне  використання
  • Розрахунки в Україні та за кордоном
  • Зручне поповнення готівкою у більш ніж 30 000 терміналів EasyPay, City24
  • Проведення онлайн-платежів у мобільних застосунках банків-партнерів
  • Просте користування карткою через сервіси Google Pay, Apple Pay
  • Безоплатне обслуговування карток

Як можна отримати картку "АТБ-Pay":

  • У мобільному застосунку Raiffeisen Online або у відділенні банку
  • У чат-боті месенджера "Ощад" або у відділенні банку
  • У мобільному застосунку "ЕкоБанк" ("Укргазбанк")
  • У мобільному застосунку Аbank24 або у відділенні банку
  • (Для ідентифікації клієнта потрібен застосунок "Дія" чи цифрові фото документів)

Контакти банків-партнерів "АТБ":

"Райффайзен Банк" — raiffeisen.ua (служба підтримки 521)

"ЕкоБанк" ("Укргазбанк") — online.ukrgasbank.com/atb  (служба підтримки 358)

"А-Банк" — a-bank.com.ua (служба підтримки 7776)

"Ощадбанк" — www.oschadbank.ua (служба підтримки 0 800 210 800).