Мінкульт вивчає та аналізує ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури \ фото УНІАН

Кінотеатрам дозволено працювати в містах, які віднесені до "червоної" зони карантину, за умови дотримання правил безпеки.

Читайте такожВ Україні почало діяти нове карантинне зонуванняЯк повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики, відповідне рішення прийнято Державною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативи Мінкульту та представників мереж кінотеатрів.

"Як і в багатьох країнах Європи - тепер і в Україні кінотеатрам дозволено працювати у "червоній" зоні карантину. Відвідувачі тут можуть відчувати себе безпечно - маски, кондиціювання, розсадка через крісло -50% залу”, - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Також зазначається, що наразі Мінкульт вивчає та аналізує ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури в червоних зонах – насамперед, театрів та музеїв.

У міністерстві нагадали, що з 23 жовтня до "червоної" зони потрапили: Чернігів, Чернівці, Хмельницький, Харків, Тернопіль, Суми, Рівне, Полтава, Миколаїв, Івано-Франківськ та інші міста та райони України.

Карантин в Україні