Відомий ресторатор Савва Лібкін відкрив в Одесі новий ресторан - Tavernetta. Pizza & Prosecco.

Головна особливість закладу - авторська неаполітанська піца, яка випікається на дровах. Тісто під піцу ферментує до 48 годин, а для його приготування використовуються тільки тверді сорти італійської пшениці дрібного помелу. В меню є і безглютенова кукурудзяна піца.

Цим новий заклад відрізняється від першої Tavernetta, де акцент робиться на різних видах пасти.

"Першу Tavernetta ми відкрили ще в 2012 році і за цей час вона встигла зробити чимало. Пояснити гостям, чим справжня італійська паста відрізняється від магазинної вермішелі. Завоювати любов одеситів, гостей з інших міст і іноземних туристів. Отримати кілька премій, включаючи "Пальмову гілку ресторанного бізнесу". А 1 серпня цього року в житті Tavernetta сталася воістину грандіозна подія: у неї з'явилася молодша сестра! В центрі Одеси, поруч з Дерибасівською, ми відкрили Tavernetta. Pizza & Prosecco. Це Tavernetta, але не з пастою, а з піцою - неаполітанською приготовленою в печі на дровах, з артізанального неаполітанського борошна. А до піци - просекко, теж італійське, звичайно. Буде delizioso ", - розповів Савва Лібкін.

Адреса нового закладу - Красний провулок, 1.

Меню нового закладу можна знайти на його офіційному сайті.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram