Йдеться про казарми у Кременчуці та Новоград-Волинському / фото Київська прокуратура

Троє посадових осіб підприємства-підрядника підозрюються у розтраті понад 20 млн грн, виділених на будівництво казарм у Житомирській та Полтавській областях.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Зазначається, що за процесуального керівництва прокуратури повідомлено про остаточну підозру трьом посадовцям підрядного підприємства за фактом розтрати понад 20 млн грн, виділених на будівництво казарм (ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 361 та ч. 3 ст. 209 КК України).

Відео дня

Читайте такожПо 200 тисяч гривень на місяць: у Запоріжжі зловили лікарів-хабарників (фото)

Згідно з матеріалами досудового розслідування, засновник, директор та бухгалтер підрядного підприємства, яке виграло тендер на будівництво казарм поліпшеного планування, діючи як організована група, здійснили розтрату понад 20 млн грн, виділених з бюджету на будівництво вказаних казарм у м. Новоград-Волинський Житомирської області та м. Кременчук Полтавської області.

Вказані кошти було легалізовано шляхом переведення на рахунки підконтрольних підприємств та за рахунок придбання автомобіля Mercedes-Benz.

Висновками проведених експертиз, зокрема будівельно-технічної, судово-економічної , підтверджено злочинну діяльність вказаної групи осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: