Євген Ситник кілька разів навідувався у "Велюр" Тищенка / скріншот

На зустрічах депутатів і бізнесменів у формально закритому на карантин київському ресторані «Велюр» народного депутата від «Слуги народу» Миколи Тищенка, був присутній працівник Служби безпеки України Євген Ситник.

Читайте такожРесторан "Велюр" у Києві зачинено - АваковЯк повідомляє Bihus.info, журналісти помічали чоловіка тут щонайменше двічі.

Зазначається, що Ситник працює в другому управлінні Головного управління контррозвідувального захисту в економічній сфері, (скорочено – ГУ КЗЕ), яке опікується захистом паливно-енергетичного комплексу.

Відео дня

Під час першого візиту Ситника у «Велюр» в закладі також перебував народний депутат Антон Яценко та бізнесмен Павло Куфтирєв.

За кілька днів Ситник вдруге приїхав у «Велюр». Цього разу після зустрічі службовець поїхав звідти разом з Куфтирєвим в одному авто.

Раніше УНІАН повідомляв, у випуску програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» від 27 квітня йшлося, що столичний ресторан «Велюр», який пов'язують з Тищенком, приймає VIP-гостей під час карантину. Також під час карантину, йшлося в розслідуванні, ресторан відвідував і сам Тищенко.