З огляду на швидку динаміку розвитку технологій і IT індустрії на сьогоднішній день, ми вирішили створити креативний підхід до надання юридичних послуг в Україні. На нашу думку, є гостра необхідність йти в ногу з часом, тому ми організували талановиту команду професіоналів і створили перше в Україні Адвокатське об'єднання, у якого статутний фонд сформований криптовалютою, legalwelt.com.ua.

Адвокатське об'єднання "Легал Велт" спеціалізується не тільки на захисті прав та інтересів в судових процесах різних галузей права, а й в цілому на супроводі господарської діяльності підприємств, підтримці і захисті бізнесу, отриманні різних типів ліцензій, як в Україні, так і за кордоном, а також, надання юридичного супроводу новим компаніям з цікавими, нестандартними проектами.

Відео дня

Команда Адвокатського об'єднання "Легал Велт" має досвід у вирішенні складних завдань і колізійних питань.

Перевагою Адвокатського об'єднання, зазначає Старший партнер, адвокат, кандидат юридичних наук Сергій Маломуж - є повна адаптація до потреб клієнта та конфіденційність, що дозволило зацікавити клієнтів не тільки з України, а й з-за кордону. Знання і практичний досвід команди Адвокатського об'єднання в національному законодавстві, а також в міжнародному праві, дозволяють надати клієнтам високоякісні та конструктивні консультації, як в питаннях правового регулювання криптовалюти в різних країнах світу, так і в усіх юридичних питаннях, згідно національного законодавства України.