Співвласник найбільшого вантажного порту України ТІС Андрій Ставніцер розкрив подробиці свого нового стартапу, перед яким ставить амбітну мету оздоровити українців. В інтерв'ю, опублікованому в квітневому номері Forbes, Ставніцер ділився планами покинути пост СЕО порту і зосередитися на розвитку нових проектів. Сервіс з підбору та адресної доставки Нутрицієнтів MetaMe був представлений з них першим. 

Зараз на сайті metame.life йде прийом заявок від бажаючих стати власниками "підписки на здоров'я". Після запуску сервісу підписникам запропонують пройти детальне анкетування і здати аналіз крові. На основі цих даних алгоритм, розроблений на базі новітніх наукових досліджень, складе персоніфіковану систему мінералів, нутрицієнтів і біологічно активних добавок.

Відео дня

MetaMe не береться підміняти медицину, мова йде про підтримку гарного самопочуття, зміцнення імунітету і насиченні організму необхідними йому ресурсами. Нутрицієнти зміцнять імунітет, нормалізують сон, поліпшать стан волосся і шкіри, додадуть енергії, при необхідності посприяють схудненню. Проект консультує міжнародна команда нутриціологів та імунологів під управлінням кандидата медичних наук Олексія Башкирцева.

Щоб позбавити користувачів від необхідності шукати по аптеках необхідні препарати, MetaMe буде доставляти їх додому. Зручна упаковка зі зрозумілою інструкцією допоможе не пропускати прийоми, не витрачати час на запам'ятовування порядку прийому різних ліків. Раз в пару місяців сервіс нагадає пройти повторне тестування, знову здати аналізи і запропонує скорегувати підписку. Свої показники учасники MetaMe зможуть відстежувати через сайт і мобільний додаток. 

"Наша амбітна мрія - здорова нація. Здорова в багатьох сенсах - активна, життєрадісна, мотивована робити щось корисне", - пояснює інвестор Metame Андрій Ставніцер. За попередніми оцінками, підписка на сервіс коштуватиме не більше 2000 гривень на місяць, щоб зробити превентивну медицину доступною для середнього класу України. У майбутньому команда стартапу сподівається залучити міжнародну аудиторію.

Як відомо, Андрій Ставніцер - український бізнесмен, співвласник і генеральний директор найбільшого українського порту ТІС, також співвласник зернового терміналу Нептун, побудованого в партнерстві з американською корпорацією Cargill, і партнер інвестиційної компанії SD Capital. 

Влітку 2020 року Ставніцер повідомив про те, що його компанії вдалося залучити в свій бізнес світового гіганта, компанію DP World – придбання 51% в капіталі одного і терміналів ТІС визнано найбільшою інвестиційною угодою 2020 року.