У застосунку "Дія" тепер можна підтягнути документи про освіту / Колаж УНІАН, скріншот, фото Вікіпедія

Відсьогодні, 26 лютого, українці можуть долучитися до бета-тестування й першими підтягнути атестат та диплом в застосунку "Дія". Про це у своєму телеграм-каналі повідомив віце-прем'єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Більше не потрібно буде шукати вдома диплом і просити батьків його відправити поштою. При працевлаштуванні не треба буде вести теку з дипломами, а під час вступу до ЗВО — зі свідоцтвами. Навіть якщо виїхали за кордон, усе зручно й під рукою — у "Дії", - написав Федоров.

Зазначається, що для участі в бета-тесті послуги потрібно бути громадянином України віком від 14 років та мати верифікований податковий номер.

Відео дня

"У вас можуть підтягнутися документи від свідоцтва про загальну середню освіту до диплома доктора філософії", - додав Федоров.

Застосунок "Дія" - останні новини

14 лютого уряд дозволив відкрити код "Дії" для інших країн. Відтепер код зможуть використовувати розробники з інших країн, щоб розробити свої застосунки.

В Мінцифри пояснили, що завдяки відкритому коду кожен зможе впевнитися в прозорості застосунку, оцінити логіку роботи та запропонувати зміни в "Дії".

Пізніше Кабінет міністрів ухвалив рішення про запуск застосунку "Мрія". У застосунку буде бібліотека контенту, який потрібен кожній дитині.

Крім того, там міститиметься інформація про освітні програми, курси, позашкільні активності, олімпіади, гуртки, а також відеоматеріали.

Вас також можуть зацікавити новини: