Василь Ломаченко заявив, що Теофимо Лопесу доведеться відповідати за слова / фото: facebook.com/VasylLomachenko

Чемпіон світу за версіями WBO і WBА у легкій вазі Василь Ломаченко відреагував на образи з боку американського боксера Теофімо Лопеса.

Про це Ломаченко висловився в інтерв'ю Youtube-каналу LOMA Official TV.

"Батько мені говорив у дитинстві: "Якщо ти сильний, покажи, що ти слабкий. Але якщо ти слабкий, покажи, що ти сильний". У данній ситуації видно, що Теофімо Лопес і його батько показують, що вони сильні. Сильна людина ніколи не буде кричати про це, не буде намагатися когось образити. Він все доведе ділом, а не словом", - сказав Ломаченко.

Читайте такожУсик показавши, як готується до дебюту в суперважкій вазі на київському пляжі (відео)

Ломаченко вважає, що Лопес використовує його прізвище для розкрутки:

"Поки це все розмови, його стратегія щодо бізнесу. Поки він мовчав, ніхто його не знав і нічого про нього не чув, незважаючи на те, що він завершував поєдинки нокаутами. Вони просто вибрали тактику використання мого імені для своєї ж розкрутки, щоб заробити гроші на майбутньому бою. У них це добре виходить, народ в Америці це хаває".

Ломаченко підкреслив, що в рингу Лопесу доведеться відповідати за свої слова:

"Мені все це теж подобається, тому що я в дуже хорошій позиції. Він наговорив вже до такої міри, що я вже знаю, як буду вести бій. Я буду в поєдинку запитувати за кожне слово, що було сказано. Плюс мені нічого не треба робити для розкрутки цього поєдинку. Я просто буду мовчати, він сам все зробить. Ми вийдемо в ринг, і кожен покаже, хто на що здатен".

Зазначимо, що Лопес раніше не раз ображав Ломаченка, зокрема, назвавши українця "с**** син".

УНІАН раніше повідомляв про те, як Ломаченко може зібрати всі чемпіонські пояси.