Геннадій Головкін та Сергій Дерев'янченко зустрінуться 5 жовтня / фото: boxingscene.com

Чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик і екс-чемпіон світу за версією WBC в першій напівсередній вазі Віктор Постол дали свої прогнози на бій між українцем Сергієм Дерев'янченком і казахстанцем Геннадієм Головкіним.

Шанси Дерев'янченка Гвоздик і Постол оцінили інтерв'ю для YouTube-каналу VideoBoxing.

Гвоздик висловив думку, що у Дерев'янченка є хороші шанси:

Читайте такожВідбулася перша дуель поглядів дерев'янченка і Головкіна (відео)

"Вважаю, що у Сергія дуже високі шанси, незважаючи на те, що йому їх навряд чи дає хтось з фахівців. Я знаю Сергія дуже давно, ще з часів аматорської збірної, і мені здається, він дуже добре вміє справлятися з суперниками атакуючого плану. Він сам не дуже високого зросту, але у нього довгі руки, і він досить добре працює проти тих, хто йде на нього".

"Зрозуміло, що Головкін - це монстр. Але мені здається, що у Сергія проти нього дуже високі шанси. Можливо, я помиляюся. Але сам бій такого плану... Популярність з'являється, коли ти б'єшся проти сильного і робиш великі бої. Такі бої, як у мене були з Нгумбу, вони навряд чи щось дають. А в цьому випадку це відмінно. Сподіваюся, у Сергія все вийде, і, сподіваюся, вони покажуть хороший бокс".

Постол вважає, що у боксерів рівні шанси:

"Бій буде цікавий. Моя думка - 50 на 50. Але Сергій повинен тиснути, атакувати. Йому має допомогти те, що він молодше. Думаю, він буде швидше в ногах і в швидкості. За рахунок цього він зможе перемогти Головкіна. Але бій буде дуже важкий. Головкін - фаворит. Але я не думаю, що Сергій якось буде звертати на це увагу", - сказав Постол.

"Думаю, бій закінчиться за очками. Але не можу сказати, хто виграє", - підсумував екс-чемпіон.

Нагадаємо, бій Дерев'янченка і Головкіна пройде 5 жовтня. На кону стоятимуть чемпіонські титули за версіями IBF та IBO.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Дерев'янченко і Головкін провели відкрите тренування перед боєм.