Денис Берінчик володіє поясом WBO International / фото: K2 Promotions

Українець Денис Берінчик (12-0, 7 КО) після перемоги над мексиканцем Патріціо Лопесом Морено кинув виклик двом відомим американським боксерам - Джервонті Девісу і Теофімо Лопесу.

Про бажання зустрітися з американцями Берінчик сказав відразу після свого бою.

Читайте такожЕфектний вихід і впевнена перемога: Берінчик розгромив мексиканця за очками (відео)

"Сьогодні мене цікавлять Джервонта Девіс і Теофімо Лопес, цей носатий придурок. Він занадто багато розмовляє. Нехай спершу спробує себе проти володаря срібної медалі, а потім стрибає на Василя Ломаченка. Думаю, він програє Річарду Коммі і, можливо, захоче організувати бій зі мною", - сказав Берінчик.

"Лопес і Джервонта, якщо у вас є якийсь проміжок - надсилайте контракт, я з задоволенням надеру вам дупу. Ви всі в Америці - bullshit (ла*но)".

Нагадаємо, Лопес, який раніше відзначався образливими висловами на адресу Ломаченка, 14 грудня проведе бій проти чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі Коммі. Переможець цього поєдинку потім зустрінеться з чемпіоном за версіями WBO, WBA і WBC Ломаченком.

Девіс на даний момент є чемпіоном світу за версією WBA в другій напівлегкій вазі.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що в WBC зробили заяву щодо можливого бою Ломаченка проти американця Девіна Хейні.