Володимир Кличко / REUTERS

Український астролог Влад Росс заявив, що 2020 рік - сприятливий час для Володимира Кличка для того, щоб повернутися на ринг.

Про це Росс розповів сайту segodnya.ua.

"Є таке поняття - хорарна астрологія. Хорар в перекладі з грецької - година. Це коли зірки можуть відповідати на конкретно поставлене питання, яке ви в даний момент задаєте. Зірки на небі зараз дають чітку картинку, яка сходить на східній точці гороскопу - асценденте. І виходить - повний чоловік повертається назад між голубами, які збираються біля його ніг. Це фермер везе візок з плодами, які він зірвав. І прямує назад до себе на ферму.

Відео дня

Читайте такожСкандальний американський боксер захотів вибити зуби Володимирові Кличку

Я бачу нові несподівані мети, видатні можливості. Це говорить про те, що дійсно Кличку потрібно повертатися на ринг - він буде мати великий успіх. Як мінімум перший бій, якщо Володимир повернеться, він може виграти дуже серйозно, потужно", - розповів астролог.

Росс підкреслив, що, якщо б консультував українського боксера, то порадив би йому повертатися:

"Якщо б я зараз його консультував, звичайно, сказав би йому: "Так, повертайся в ринг". У момент, коли ви ставите це питання, у з'єднанні знаходяться Юпітер і Сонце. Юпітер - це щастя, удача, великі можливості. Причому в дев'ятому будинку - а це можливості за кордоном, на міжнародній арені".

Нагадаємо, Кличко не виходив на ринг з квітня 2017 року, коли програв Ентоні Джошуа.

Раніше в кінці 2019 року Кличко-молодший натякнув на відновлення кар'єри.

Як повідомляв УНІАН, бій Кличко - Джошуа був визнаний найкращим в боксі за останні деять років.