Хитров прогнозує дострокову перемогу Ломаченка / фото BoxingScene

Український боксер Євген Хітров поділився думкою про те, як складеться бій між володарем титулів WBC, WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченком і чемпіоном IBF Теофімо Лопесом.

Читайте також"Чортова с*ка": американський боксер образив Ломаченка і пояснив, чому українець програє бій

Хітрова цитує Tribuna.com.

Відео дня

"Думаю, пауза пішла обом боксерам на користь. Вони відновилися від виснажливих тренувань і тепер будуть готові на всі сто. Фаворит у цьому бою однозначно Ломаченко. У нього колосальний досвід і божевільна дисципліна. Василь очолюватиме дивізіон приблизно п'ять років як мінімум, якщо йому не набридне бокс.

Думаю, що обидва боксери можуть вдарити, не варто робити упор тільки на удар. Але є одне "але": у Лопеса з серйозних випробувань був тільки Коммі й то - там був лакі панч, тому побачимо все в бою. Чи завадить треш-ток Василю? Швидше навпаки. Треш-ток говорить тільки про те, що Лопес думає про Васю постійно, що не є добре - американець може перегоріти ще до бою. А ось Вася якраз налаштований повністю на підготовку і робить свою справу", - зазначив Хітров.

Боксер прогнозує, що поєдинок буде завершено достроково:

"Я не великий експерт в прогнозах, але мені здається цей бій не триватиме більше 9-10 раундів. Для Васі це занадто принциповий бій, занадто багато було сказано зайвого. Тому, як тільки Вася відчує Лопеса, в наступному раунді все і закінчиться. Але цей бій буде одним з найкращих в цьому році".

Ломаченко - Лопес: перед боєм