Вболівальники зможуть протестувати нову послугу вже на матчі Динамо - Олімпіакос / favorit.com.ua

На НСК «Олімпійський» з'явилися нові вхідні термінали, які зчитують квиток з мобільного пристрою.

Це стало можливим завдяки партнерству головної арени України, компанії «Фаворит Спорт» і квиткового оператора Esport..

Компанія «Фаворит-Спорт» робить все можливе, щоб перебування футбольних уболівальників на головній спортивній арені країни – НСК «Олімпійський» – було максимально комфортним.

Відео дня

Для цього, на воротах спорткомплексу «Північ-2» (вхід з боку станції метро «Палац спорту»), були встановлені нові термінали, які сканують штрих-код безпосередньо з мобільного пристрою. Тепер немає необхідності роздруковувати куплений квиток онлайн.

«Більше ніяких орігамі», - кажуть у «Фаворит Спорт», відзначаючи, що ініціатива була реалізована для більш комфортного перебування футбольних уболівальників на головній спортивній арені країни.

«Ми уважно стежимо за побажаннями наших клієнтів, які регулярно відвідують події на НСК «Олімпійський». Якщо в наші дні купівля квитка здійснюється в два кліка, то його друк вносила певний дискомфорт. Саме тому «Фаворит Спорт», спільно зі стадіоном і компанією Esport, реалізували проект по заміні зчитувачів квитків. Ця ініціатива стала першим кроком у роботі з уболівальниками», – коментує партнерство Нік Руденко, директор з маркетингу «Фаворит Спорт».

Протестувати новий термінал вболівальники зможуть вже 21 лютого на футбольному матчі Ліги Європи УЄФА «Динамо» (Київ) – «Олімпіакос» (Пірей, Греція).