Динамо проведе матч плей-офф Юнацької ліги УЄФА / fcdynamo.kiev.ua

20 лютого «Динамо» проведе поєдинок раунду плей-офф Юнацької ліги УЄФА проти італійського «Ювентуса» з Турина.

Матч на стадіоні Динамо ім. Валерія Лобановського розпочнеться о 14.00, повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

На попередньому етапі «Ювентус» виступав в групі «H», де посів друге місце в квартеті з «Манчестер Юнайтед», «Валенсією» і «Янг Бойз». Набравши 10 балів в шести поєдинках, туринці пропустили вперед лише «МЮ».

Відео дня

Італійці багато забивали і пропускали (по 11 голів). Якщо в атаці така цифра виглядає оптимістичною, то в обороні - повний провал. Двічі туринці пропускали по 4 м'ячі за 90 хвилин. Але з точністю у «Ювентуса» проблеми мінімальні. Половина ударів команди (29 з 59) летіла у площину воріт, а в голи перетворилося, як ми бачимо, третина з них.

У Прімавері «Юве» зараз розташувався на шостому місці. Команда не знає смаку перемог вже три матчі поспіль, 16 лютого програвши вдома «Торіно» (0:2), який йде другим. Проте, до Києва ж гості прибудуть, відповідно до поданих заявок на матч, в бойовому складі.

«Динамо» U-19, в свою чергу, активно готувалося до сезону в Туреччині. За два тижні, проведені на навчально-тренувальному зборі в Сіде, підопічні Ігоря Костюка зіграли три контрольні зустрічі, і всі виграли із загальним рахунком 14:0.

Ще до збору тренер киян визначився з обоймою гравців, які мали готуватися до поєдинку з «Ювентусом», і основна робота «біло-синіх» була спрямована саме на досягнення позитивного результату в грі з італійцями.

Поєдинок Юнацької ліги УЄФА «Динамо» U-19 - «Ювентус» U-19 відбудеться в Києві, 20 лютого, на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського. Початок о 14:00 за київським часом.