Кріштіану Роналду забив у ворота "Атлетіко" 22 голи / facebook.com/pg/Juventus

Сьогодні в Мадриді пройде матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому місцевий "Атлетіко" прийме туринський "Ювентус". Це перша гра на даній стадії змагань між командами. Матч-відповідь відбудеться в Турині 12 березня.

Раніше "Атлетіко" і "Ювентус" зустрічалися один з одним в єврокубках двічі - в Лізі чемпіонів сезону-2014/2015 команди перебували в одній групі, і тоді перевага була на боці іспанського колективу, який переміг вдома - 1:0, а на виїзді була зафіксована нічия 0:0.

Читайте такожЛіга чемпіонів, Шальке - Манчестер Сіті: анонс, прогноз, склади, де дивитися

Відео дня

Нагадаємо, в нинішньому сезоні "Атлетіко" посів друге місце в квартеті з "Боруссією", "Брюгге" і "Монако", при цьому підопічні Сімеоне поступилися клубу з Дортмунда першою сходинкою лише за різницею м'ячів. "Ювентус" опинився першим в складній групі з "Манчестер Юнайтед", "Валенсією" і "Янг Бойз".

Мабуть, головною родзинкою зустрічі буде повернення в Мадрид Кріштіану Роналду, який, однак, зіграє не на добре знайомій йому арені "Реала" на "Сантьяго Бернабеу", а на стадіоні одного з головних "ворогів" Королівського клубу.

"Атлетіко" є одним з клубів, у ворота якого Роналду забивав найчастіше в кар'єрі. У 31 матчі проти "Матрацників" португалець відзначився 22 рази. Цікаво, чи продовжить гольову статистику Кріштіану тепер і в футболці "Ювентуса". До речі, нещодавно, 5 лютого, португальському нападникові виповнилося 34 роки.

Те, що інтрига в цьому матчі на найвищому рівні, підтверджують і котирування букмекерських контор, де переваги немає в жодної з команд. Англійська компанія William Hill мікроскопічну перевагу віддає господарям поля (перемога "Атлетіко" - 2,80, нічия - 2,87, перемога "Юве" - 2,87).

Напередодні УЄФА оприлюднив попередні склади команд:

"Атлетіко": Облак; Аріас, Хіменес, Годін, Філіпе Луїс; Сауль, Коке, Родрі, Лемарен; Мората, Грізманн

Не зіграють: Ернандес (коліно)

"Ювентус": Щенсни; Канселу, Бонуччі, К'єлліні, Алекс Сандро; Бентанкур, Пьяніч, Матюйді; Дібала, Манджукіч, Роналду

Не зіграють: Хедіра (аритмія), Дуглас Коста (стегно)

Під питанням: Ругані (стегно)

В Україні матч покаже телеканал Футбол 2.

Початок гри - о 22.00.