Шахтар зіграє матч Ліги Європи у Франкфурті / facebook.com/fcshakhtar

Сьогодні у Франкфурті-на-Майні (Німеччина) відбудеться матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому місцевий Айнтрахт прийме донецький Шахтар.

Це гра-відповідь, перша тиждень тому завершилася в Харкові внічию - 2:2, повідомляє офіційний сайт змагань.

Перший матч склався дуже непросто для гірників, який пропустили два голи, втратили двох ключових гравців і, врешті-решт, не змогли здобути перемогу. Результативна нічия в першому матчі двораундового протистояння, як правило, грає на руку гостьовій команді. А тут наклалася ще й втрата двох гравців для донеччан. Дуже швидко заробив попередження, а потім і другу картку - видалення - Тарас Степаненко. Плюс, цей матч через перебір жовтих карток також пропустить Сергій Кривцов.

Відео дня

Тим не менш, надскладну задачу для гірників ніхто не відміняв. Команді потрібно вигравати, або грати внічию, починаючи з рахунку 3:3. У разі повторення результату першої гри - 2:2,буде призначено додатковий час і, при необхідності, серія пенальті.

Цікаво, що "Шахтар" вже має успішний досвід виступів у Німеччині в нинішньому сезоні. У листопаді, в рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, гірники грали в Зінсхаймі з "Хоффенхаймом" і обіграли німецьку команду з рахунком 3:2.

На котируваннях букмекерських контор фаворитом сьогоднішнього матчу є Айнтрахт. На перемогу господарів поля можна поставити з коефіцієнтом 1.89 до 1, на нічию - 3.86 до 1, а на перемогу гірників - 3.80 до 1.

Матч Айнтрахт - Шахтар буде показаний на українському ТБ на каналі Футбол 1.

Початок гри - о 19.55.