Фран Соль назвав своїм кумиром Андрія Шевченка / facebook.com/fcdynamoua

Новачок «Динамо» іспанський нападник Фран Соль зізнався, що український екс-форвард киян і збірної України Андрій Шевченко є його кумиром.

"Чи знаю я, що є першим вихованцем «Реала» в Києві? Так, я знаю, це приємно. Але важливіше те, що тут грали багато легендарних футболістів. Цей факт також вплинув на мій перехід в «Динамо». Адже тут грав мій кумир – Андрій Шевченко. Для мене честь грати в команді, яка виховала такого нападника.

Читайте такожДинамо презентувало іспанського новачка Соля

Відео дня

У нього був магічний дотик. У кожного форварда є своя унікальна навичка, у Роналдіньо, Роналдо, Ібрагімовича... Але Шевченко – просто чарівник. У нього були чудові моменти і в «Мілані», і в «Челсі». Він міг створити гол з нічого. Чарівник!" – зазначив Фран Соль, якого цитує Youtube-канал "Бомбардир".

Також Соль розповів про часи, коли тренувався з першою командою мадридського "Реала".

"Я тренувався з "Реалом" майже з 19-річного віку. Не міг повірити, що мене тренують Жозе Моуріньо, Карло Анчелотті... Коли таке відбувається з молодим футболістом, його можна назвати неймовірно щасливим. Я тренувався з кращими гравцями планети - Кріштіану Роналду, Месутом Озілом, Кака, Ігуаїном, Бензема, Хабі Алонсо... Це було просто неймовірно", - згадує Фран Соль.

Як повідомляв УНІАН, 26-річний іспанець Фран Соль став новачком "Динамо" цієї зими.

Сьогодні динамівці проведуть матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи з грецьким "Олімпіакосом". У першому матчі була зафіксована нічия - 2:2.