Массіміліано Аллегрі / REUTERS

Наставник туринського "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі залишить клуб по закінченні цього сезону. Більше того, за інформацією видання Corriere dello Sport, наставник хотів піти у відставку ще напередодні матчу проти "Наполі" у чемпіонаті Італії, який відбувся минулої неділі. 

Читайте такожНепереможні: Ювентус залишився єдиною "небитою" командою серед топ-чемпіонатів

Дізнавшись про намір Аллегрі піти, голова ради директорів клубу Андреа Аньєллі в терміновому порядку змушений був перервати бізнес-зустріч і вилетіти до Турину. Деталі розмови Аньєллі та Аллегрі не повідомляються, але функціонеру вдалося переконати тренера і той погодився продовжити співпрацю. Однак питання майбутнього знову підніматись після матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпионів проти "Атлетико" 12 березня (перша гра - поразка 0:2).  

Відео дня

Мова йде про те, що у разі непроходу "Ювентуса" далі Аллегрі може одразу залишити команду. Та і в разі успіху туринців перебування Массіміліано в "Юве" буде нетривалим. Тренер має намір влітку залишити клуб, а найбільше у його послугах зацікавлений міланський "Інтер". 

ЗМІ повідомляють, що одним з найбільш реальних кандидатів на роль наступника Аллегрі в "Ювентусі" є екс-головний тренер "Реала" Зінедін Зідан.