Збірна Люксембургу / flf.lu

Суперник збірної України у сьогоднішньому поєдинку кваліфікації чемпіонату Європи-2020 - національна збірна Люксембургу - є міцним горішком.

Останнім часом ця команда доволі вдало виступає у рідних стінах. В останніх 10-ти поєдинках на своєму полі люксембуржці зазнали лише двох поразок - від Австрії та Білорусі. Шість з десяти останніх домашніх матчів були переможними для команди, ще двічі Люксембург грав унічию. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, що до матчу 2-го туру відбору Євро Люксембург готується у ранзі лідера нашої групи - напередодні команда з карликової держави перемогла Литву - 2:1.

Відео дня

Головний тренер нашого суперника Люк Хольц віддав належне силі збірної України.

Читайте такожЄвро-2020, Люксембург - Україна: анонс, прогноз, де дивитися

«Збірна України - грізний суперник, - зауважив спеціаліст. - У цій команді зібрані технічні футболісти, які вправно діють на всіх ділянках поля. Моїм підопічним варто не втрачати пильності й намагатися максимально позбавити гостей вільних зон. Нам необхідно збільшити інтенсивність ведення боротьби й діяти згідно з обраним планом на матч.

Дивлячись на гру збірної України, розумієш, що в Андрія Шевченка, безумовно, є тренерський хист. Він поставив українцям швидку гру з виходом з оборони в атаку. Відчувається, що в його команді все сплановано та відпрацьовано».

Як повідомляв УНІАН, матч Люксембург - Україна відбудеться сьогодні о 21.45 за київським часом.