Луганчани зіграють в плей-офф / фото: ФК Зоря

15 серпня на стадіоні "Славутич Арена" в Запоріжжі відбувся матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи між луганською "Зорею" і софійським ЦСКА.

Українці зуміли мінімально перемогти - 1:0.

Читайте такожЗоря - ЦСКА - 1:0: відео огляд матчу Ліги Європи

Вже на старті поєдинку серйозну травму отримав захисник луганчан Абу Ханна, який залишив поле на ношах. В середині тайму трапився один з ключових епізодів гри: болгарин Туритсов не дозволив форвардові "Зорі" Русину вийти один на один з воротарем, за що отримав червону картку.

Попри видалення, гості все одно створили ряд небезпечних моментів - кілька разів "Зорю" рятував голкіпер Шевченка.

Українці також намагалися атакувати - кілька разів небезпечно пробивав Ледньов, але воротар ЦСКА діяв впевнено. Наприкінці тренерський штаб болгар підсилив атаку додатковим форвардом, але ризик дозволив забити єдиний м'яч луганчанам.

На 90-й хвилині Русин вийшов один на один з воротарем і з другої спроби зумів переграти опонента. На жаль, під час святкування голу форвард зняв футболку, за що отримав другу жовту картку і був вилучений.

У першому матчі команди зіграли внічию - 1:1. Таким чином, підопічні Віктора Скрипника пройшли у плей-офф кваліфікації, де зустрінуться з переможцем пари "Люцерн" (Швейцарія) - "Еспаньол" (Іспанія).

"Зоря" - ЦСКА - 1:0

Гол: Русин, 90

"Зоря": Шевченко, Тимчик, Вернидуб, Абу Ханна (Чеберко, 4), Михайличенко, Кочергін, Іванисеня, Юрченко (Ледньов, 46), Хомченовський, Будківський (Кабаєв, 90+3), Русин

ЦСКА: Черняускіс, Занєв, Томас, Альбентоса, Джеферсон (Ватт, 87), Малінов (Фаббріні, 82), Бікель, Турітсов, Евандро (Мітков, 56), Родрігеш, Соу

Попередження: Хомченовський, Юрченко, Будківський, Русин, Шевченко - Турітсов

Вилучення: Русин, 90 (друга жовта) - Турітсов, 22

Відео голу Русина

УНІАН раніше повідомляв, що "Динамо" уникне зустрічі з МЮ і Арсеналом в групі Ліги Європи.