Віктор Скрипник вважає, що у Зорі ще є шанси / фото: ФК Зоря

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник поділився своїми емоціями після поразки команди в першому матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти "Еспаньола" (1:3).

Слова Скрипника наводить офіційний сайт "Зорі".

"Поки у нас були сили, ми намагалися грати вперед. Забитому голу ми, звичайно, зраділи. Але наші сили не безмежні. Будемо намагатися вдома гучно грюкнути дверима. Дуже втомилися. Непростий переліт попереду, гра чемпіонату, а потім чекаємо в гості "Еспаньол", - сказав тренер.

Відео дня

Читайте такожЗоря не вистояла у виїзному матчі проти Еспаньола (відео)

"До того моменту, поки у нас будуть шанси боротися, ми, звичайно, будемо це робити. З таких результатів можна робити позитивний підсумок. Повторюся, ми будемо боротися", - додав Скрипник.

Тренер висловив упевненість в тому, що інтрига в цьому протистоянні ще жива:

"Ніхто не хоче програвати вдома. Після того, як ми забили, очікували реакцію від суперника. Але слід знову нагадати, що за 27 днів провели 9 поєдинків. Було видно, що команда втомилася. То в одного гравця судоми, то в іншого. Однак нам лестить те, що "Еспаньол" в Барселоні не "закрив" гру. Їдемо з інтригою додому. Два м'ячі забити важко, але ми будемо намагатися. Шанси є".

Нагадаємо, матч у відповідь пройде в Запоріжжі 29 серпня.

УНІАН раніше опублікував відеоогляд матчу "Еспаньол" - "Зоря".