Володимир Шаран / REUTERS

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран і воротар команди Юрій Паньків прокоментували нічию у виїзному матчі Ліги Європи проти "Сент-Етьєна" (1:1).

У коментарі для "Футбол NEWS" Шаран зазначив, що "Олександрія" хотіла допомогти Україні у таблиці коефіцієнтів УЄФА:

"Здобуте очко в турнірному плані не означає нічого. Ми хотіли показати хороший футбол, і зробили це, наскільки нам вистачило сил. Також ми хотіли допомогти Україні у таблиці коефіцієнтів.

Відео дня

Читайте такожЛіга Європи: Олександрія зіграла внічию у Франції

"Мої футболісти - справжні чоловіки. Ви не уявляєте, яке у них було стан після важкого перельоту. Не було емоцій, було важко. Найголовніше, що витримали, нікого не зводили судоми. Але було видно, що наприкінці ми трохи підсіли", - також зазначив Шаран.

Паньків вважає, що на початку матчу "Олександрії" не вистачило досвіду:

"На перших хвилинах не впоралися з емоціями. Нам не вистачає досвіду таких матчів. Вийшли, трибуни погнали з двох сторін, повний стадіон. Знітилися і пропустили на перших хвилинах. Але ми знайшли у собі сили. Коли дивишся в роздягальні на команду, на хлопців - душа радіє. Віддали всі сили, видно, що хотіли добитися результату".

"Це нічия, ми хотіли б перемогти. Але треба сказати спасибі, що матч закінчився, і ми взяли одне очко", - додав голкіпер.

УНІАН також повідомляв про те, що головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував нічию у матчі ЛЄ проти "Копенгагена".