Олександрія зуміла втримати нічию у Франції / ФК Олександрія

У четвер, 7 листопада, на стадіоні "Арена Львів", "Олександрія" зіграє проти французького "Сент-Етьєна" у четвертому турі групового етапу Ліги Європи.

Початок зустрічі - о 22.00.

Олександрія - Сент-Етьєн: де дивитися матч по ТБ

Відео дня

"Олександрія"

Бронзовий призер УПЛ вперше у своїй історії грає на груповій стадії Ліги Європи, де вже зумів набрати два очки в трьох стартових турах.

Підопічні Володимира Шарана спершу на виїзді програли "Вольфсбургу" (1:3), а потім у Львові зіграли внічию з "Гентом" (1:1) і з аналогічним рахунком вистояли проти "Сент-Етьєна" у Франції.

"Олександрія" ділить 3-4 місця в групі I c майбутнім суперником.

В українській Прем'єр-лізі команда йде на п'ятому місці, відстаючи від "Зорі" на два пункти. В минулому турі команда Шарана здолала "Маріуполь" - 3:1.

Варто відзначити, що "Олександрія" домашні матчі у єврокубку проводить у Львові через невідповідність власної арени нормам УЄФА.

Олександрія - Сент-Етьєн: прогноз букмекерів

"Сент-Етьєн"

Французький "Сент-Етьєн" в поточному розіграші Ліги Європи стартував не кращим чином. Команда у двох стартових турах набрала лише 1 очко. Спершу "Сент-Етьєн" на виїзді програв "Генту" (2:3), а потім на своєму полі зіграв внічию з "Вольфсбургом" і "Олександрією" - обидва рази по 1:1.

На початку жовтня у "Сент-Етьєна" змінився головний тренер. Замість Гіслена Прентана команду очолив Клод Пюель. Під його керівництвом команда встигла провести п'ять матчів, в яких три рази перемагала і двічі грала внічию.

"Сент-Етьєн" підходить до матчу в гарному настрої - безпрограшна серія команди нараховує сім матчів. В минулому турі Ліги 1 команда вдома перемогла "Монако" - 1:0. Останні результати дозволяють займати восьму сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Франції.

Кадрові втрати

У "Сент-Етьєна" вже відомо офіційно, що не зіграють Абі та Монне-Паке. Що стосується "Олександрії", то відновлюється після травми Сітало. Були невеликі проблеми також у Протасова і Шендрика, але вони все одно зможуть допомогти команді.

Орієнтовні склади

"Олександрія": Паньків, Мірошниченко, Бухал, Дубра, Пашаєв, Гречишкін, Третьяков, Ковалець, Банада, Лучкевич, Безбородько

"Сент-Етьєн": Руффьє, Габріел, Колодзейчак, Саліба, Дебюші, Буанга, Юссуф, Мвіла, Паленсія, Амума, Беріч

Слова перед матчем

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран:

"Нам приємно грати у Львові. Тут ми здобули своє перше очко в Лізі Європи. Сподіваємося, що завтра вдасться показати на "Арені Львів" такий же гідний футбол, як проти "Гента". Крім того, віримо, що команді під силу зіграти на рівних з такою сильною командою, як "Сент-Етьєн". Настрій у нас відмінний, практично всі футболісти здорові".

Головний тренер "Сент-Етьєна" Клод Пюель:

"Ми не будемо фаворитами, оскільки граємо з дуже суворим суперником. "Олександрія" грає на контратаках. Не випадково вона взяла очко в першому матчі з нами. Дуже поважаємо завтрашнього суперника, нам буде непросто перемогти".

Арбітр

Головним арбітром матчу призначений португалець Жоао Пінейро.