Михайличенко не став критикувати гравців / фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко поділився враженнями від матчу четвертого туру групового етапу Ліги Європи проти "Копенгагена" (1:1).

Тренера цитує dynamo.kiev.ua.

Читайте такожДинамо повторно зіграло внічию з Копенгагеном в Лізі Європи

Відео дня

"Звичайно, дивні ми провели дві гри з "Копенгагеном". Рахунок - однаковий, пропущений гол на перших хвилинах - однаковий. Але ігри вийшли зовсім різні. За своїм змістом, по малюнку. У Києві, вважаю, ми здобули одне очко, оскільки не створили стільки моментів, щоб можна було розраховувати на перемогу. Але сьогодні, вважаю, ми втратили два очки.

І по грі, і по нашому домінуванню, і по тому, що ми створювали моменти, при цьому грамотно діючи в обороні. Проводили різноманітні атаки, відмінно використовували фланги, але в завершальній стадії чогось не вистачало - десь везіння, десь - виконавської майстерності", - зазначив Михайличенко.

Також наставник киян підкреслив, що до останнього не робив заміни, тому що гра його влаштовувала:

"Ніяких претензій до хлопців у мене немає. Ні по віддачі, ні з тактичних побудов, ні за швидкостями. А дрібні помилки є в будь-якій грі. Відразу скажу, чому ми провели таку пізню заміну: в таку гру увійти дуже непросто, був високий градус напруги, було багато силової боротьби. Крім того, ми не бачили, щоб хтось випадав з гри".

"Копенгаген" залишився лідером квартету, а "Динамо" йде другим через додаткові показники. У обох команд по шість очок. У п'ятому турі групи B "Динамо" зіграє на виїзді проти "Мальме".

УНІАН вів онлайн-трансляцію матчу "Копенгаген" - "Динамо".