УНИАН

Збірна України проведе товариський матч з командою Мальти 6 червня в австрійському Граці, повідомляє Федерація футболу України.

Зустріч відбудеться на стадіоні «Арена Меркур Грац», котра може вмістити на міжнародних матчах до 15 400 глядачів. Товариська зустріч відбудеться в рамках підготовки національної команди до матчу кваліфікаційної кампанії чемпіонату світу-2018 проти збірної Фінляндії.

Читайте такожЗбірна України з футболу проведе наступний матч з МальтоюКоманда Андрія Шевченка розпочне свій збір 2 червня у своїй традиційній резиденції – готелі «Platium» у селищі Козин під Києвом. Цього ж дня   відбудеться відкрите тренування «синьо-жовтих» на НСК «Олімпійський».

Відео дня

5 червня збірна України вилетить до Граца, звідки автобусом переїде ще 60 км до комуни Бад Вальтерсдорф. Саме там, у готелі «Фалькенштайнер» та на полях, розташованих неподалік, українці проведуть наступну частину підготовчого збору. 10 червня збірна України з Граца вилетить до Тампере, де й відбудеться кваліфікаційних матч з командою Фінляндії.

Як повідомляв УНІАН, матч відбору ЧС-2018 Україна - Фінляндія відбудеться 11 червня. Початок гри о 19:00 за українським часом, котрий відповідає місцевому.