Бєсєдін через місяць почне тренування з Динамо / фото ФК Динамо

Нападник київського "Динамо" і збірної України Артем Бєсєдін осідлав мотоцикл і розповів про те, як готується до повернення на поле після дискваліфікації.

Читайте також"Не помітив різницю": нападник Динамо Бєсєдін розповів, як прийняв заборонений препарат

Футболіст став героєм рубрики "Наша збірна" з Миколою Васильковим на Football Hub.

Бєсєдін зізнався, що їздив за кермом автомобіля на швидкості 220 км/год, а також був пасажиром в машині, яка розганялася до 310 км/год. При цьому нападник зазначив, що на мотоциклі небезпека розбитися набагато вище:

"На машині хоч якісь шанси є, а на мотоциклі немає шансів. Якщо ти їдеш 200 км/год і тобі під колесо потрапляє камінь - їх немає. А швидкість - небезпечна штука. Плюс нам не можна. За контрактом сідати на мотоцикл, їздити на тренування і по місту - нам не можна. Це дуже травмонебезпечно, а мене вдома чекають діти".

Також Бєсєдін розповів, як пережив дискваліфікацію за допінг і що думає про своє повернення:

"Найважчий час вже минув. Що зі мною було - мало кого цікавить. Більшою мірою я не винен. Я повинен був здогадатися або про щось подумати в день гри... Так мало статися. Багато що стало ясно - в плані тих же друзів, з ким спілкувався і перестав. Хто подзвонив і підбадьорив, а хто цього не зробив. Це час, з одного боку, золотий, а з іншого - прикро. Бог дає ті труднощі, які ти можеш пройти.

Вже наступного місяця почну тренуватися. Підтягнув свої слабкі сторони. Страх є. Коли я вийду на поле вперше після дискваліфікації, то головне - не отримати червону і не піти через п'ять хвилин".

Бєсєдін і дискваліфікація: головне

  • Бєсєдін провалив допінг-тест після матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Європи проти "Мальме" наприкінці минулого року. 
  • Доктор "Динамо" Миронов замість таблетки від головного болю випадково дав нападнику заборонений препарат з особистої аптечки. 
  • Гравця відсторонили на один рік, починаючи з 19 грудня минулого року.
  • Влітку Бєсєдін зізнався, що ображений на доктора і більше не хоче його бачити.