Наприкінці року у Мілевського закінчиться контракт з Динамо / фото ФК Динамо-Брест

Колишній нападник збірної України Артем Мілевський взимку може повернутися в Українську Прем'єр-лігу.

Про це повідомив агент футболіста Олександр Панков, якого цитує Meta Ratings.

"У Артема 31 грудня 2020 року закінчується контракт з брестським "Динамо". Поки що пропозицій про його продовження йому не надходило. Є свої нюанси. Артем не закінчує кар'єру і не збирається. Він в хорошій формі. Просто в майбутньому ми в пріоритеті розглядаємо можливість його повернення в чемпіонат України", - сказав Панков.

Читайте також"Скоро буду": Мілевський натякнув на повернення в Україну (фото)

"Прихід Артема в УПЛ без сумніву підбадьорить наш чемпіонат. Зараз вже ведуться переговори з кількома командами. Думаю, після другого грудня, коли відбудеться кубковий матч динамівців, будемо визначатися", - додав агент.

Панков підкреслив, що варіант з поверненням в Україну є для Мілевського пріоритетним, але є й інші опції:

"Також є варіант з клубом на Кіпрі. Також кличуть в один з азіатських клубів, але не в Китай. За цими варіантами є конкретика, але, повторюся, в пріоритеті у Артема Україна і команда, яка буде ставити перед собою амбітні і високі цілі, щоб приносити користь. Аби на що-небудь розмінюватися футболіст теж не буде".

Артем Мілевський: кар'єра після "Динамо" Київ

  • Мілевський покинув київське "Динамо" у вересні 2013 року. Після цього він виступав за "Газіантепспор", "Хайдук", "Спліт", "Конкордію", "Тосно", "Кішварду" і брестське "Динамо".
  • У складі "Динамо-Брест" Мілевський став чемпіоном Білорусі в 2019 році, володарем Кубка Білорусі-2018 і тричі - Суперкубка Білорусі.
  • У цьому сезоні на рахунку 35-річного форварда 4 голи і 6 результативних передач за брестське "Динамо" в 33 матчах у всіх турнірах.