Баварія - рекордсмен за кількістю Суперкубків Німеччини / фото REUTERS

У середу, 30 вересня, в Мюнхені відбувся матч за Суперкубок Німеччини, в якому "Баварія" зустрічалася з дортмундською "Боруссією".

Підопічні Ханса-Дітера Фліка здобули перемогу з рахунком 3:2.

"Баварія" першою двічі засмутила суперника. На 17-й хвилині відзначився Толіссо, а на 32-й - Мюллер. Ще до перерви Брандт скоротив відставання дортмундців.

Відео дня

Після перерви на 55-й хвилині Холанд відновив рівновагу - 2:2. Надалі мюнхенці частіше володіли м'ячем, але гольових моментів було мінімум. Героєм матчу на 82-й хвилині став Кімміх - захисник "Баварії" з першої спроби не зміг переграти воротаря після прострілу від Левандовскі, але потім вдало зіграв на добиванні п'ятою - 3:2.

Для "Баварії" це восьмий Суперкубок країни в історії клубу, що є рекордом турніру. "Боруссія" шість разів вигравала трофей, в тому числі й торік.

"Баварія" - "Боруссія" Д - 3:2

Голи: Толіссо, 17, Мюллер, 32, Кімміх, 82 - Брандт, 39, Холанд, 55

"Баварія": Ноєр, Павар (Річардс, 76), Зюле, Ернандес, Девіс, Толіссо, Кімміх, Мартінес (Мусіала, 84), Коман (Гнабрі, 53), Левандовскі (Зіркзеє, 83), Мюллер

"Боруссія" Д: Хітц, Джан, Хуммельс (Піщек, 76), Аканжи, Меньє (Шульц, 67), Дауд, Ділейні, Пасслак, Ройс (Рейна, 72), Брандт (Беллінгем, 72), Холанд (Рейнір, 67)

Попередження: Ернандес

"Баварія": останні новини