Едуард Соболь пропустить матч через дискваліфікацію / фото clubbrugge.be

Напередодні матчу 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Динамо" головний тренер "Брюгге" Філіп Клеман та усі його помічники отримали позитивні тести на COVID-19.

Про це повідомляє офіційний сайт "Брюгге".

На додаток, коронавірусну інфекцію виявили у кількох футболістів - Ханса Ванакена, Матея Мітровіча та Стефано Денсвіла.

Відео дня

Керманичем "Брюгге" у матчі з "Динамо" буде тренер молодіжної команди "Брюгге" U-23 Рік де Міл.

Зауважимо, що українець Едуард Соболь не інфікований коронавірусом, але пропустить матч через дискваліфікацію. Лівий захисник збірної України отримав червону картку в 6-му турі Ліги чемпіонів, де "Брюгге" грав на виїзді проти "Лаціо".

Гра запланована у Києві на 18 лютого та розпочнеться о 19:55.

Читайте також"Ми як одна сім'я": нападник Динамо розповів про головні зміни, які приніс Луческу

"Динамо" - "Брюгге": що потрібно знати

  • Матч 1/16 фіналу Ліги Європи між "Динамо" і "Брюгге" пройдуть 18 і 25 лютого. Перша зустріч відбудеться в Києві.
  • "Брюгге" є чемпіоном Бельгії 2019-2020. Турнір був завершений достроково через коронавірус. Після 29 турів "Брюгге" на 25 очок випереджав найближчого переслідувача.
  • У Лізі чемпіонів "Брюгге" стартував відразу з групового етапу. Команда набрала 8 очок і посіла третє місце в групі з "Боруссією" Дортмунд, "Лаціо" і "Зенітом".
  • "Динамо "пробилося в груповий етап ЛЧ, пройшовши в кваліфікації турніру АЗ і "Гент". На груповому етапі кияни стали третіми, набравши 4 очки в групі з "Ювентусом", "Барселоною" і "Ференцварошем".
  • У минулому сезоні "Динамо" і "Брюгге" перетнулися в третьому раунді кваліфікації ЛЧ. Тоді за сумою двох зустрічей далі пройшов бельгійський клуб (1:0, 3:3), після чого з "Динамо" був звільнений Олександр Хацкевич.
  • Легіонер "Динамо" розповів про настрій взяти реванш у "Брюгге".