Кузнецов впевнений, що Ференцварош може створити проблеми Динамо / фото dynamo.kiev.ua

Колишній захисник київського "Динамо" Олег Кузнецов розповів, чого чекає від матчу з "Ференцварошем" у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Ференцварош - Динамо.

Читайте такожФеренцварош - Динамо: анонс матчу Ліги чемпіонів

Відео дня

Слова екс-футболіста наводить zbirna.com.

"Психологічний стан після поразок у першому турі? Вважаю, що переваги в цьому плані ні в кого немає. Поєдинок в Угорщині пройде без глядачів, що буде на руку динамівцям. Футболісти, які мають мало досвіду гри в Лізі чемпіонів, є і в "Динамо", і в "Ференцвароші". Угорці також чудово розуміють, що кияни - їхній головний суперник у групі, тому настрій у господарів поля, що потрібно обов'язково врахувати, буде позамежний.

Швидше за все, "Динамо" з перших хвилин віддасть ініціативу. У більшості поєдинків нового сезону кияни не пресингували високо суперників і діяли дуже компактно на своїй половині поля. Після стартового свистка, впевнений, і "Динамо", і "Ференцварош", стануть чекати помилок суперника. У такій грі, в контратаках, карт-бланш знову отримає Супряга, від якого всі чекають голів у вирішальних матчах.

Багато голів у цьому поєдинку чекати не варто. Думаю, що "Динамо" мінімально виграє - 1:0", - сказав Кузнецов.

Колишній футболіст також упевнений, що вирішальну роль може зіграти фактор Реброва, який успішно тренував "Динамо":

"Сергій Ребров тренував деяких ключових футболістів нинішнього "Динамо". Коли Луческу працював у "Шахтарі", Ребров збив переможний настрій "гірників" і двічі відібрав у них чемпіонський титул. Думаю, Ребров скрупульозно вивчить гру "біло-синіх" в поточному сезоні, адже можливостей для цього у нього зараз дуже багато. Додасть куражу грі також те, що проти "Динамо" напевно вийдуть українські легіонери "Ференцвароша" - Харатін і Зубков".

"Ференцварош" - "Динамо": перед матчем