Бастьєн вперше буде судити матч збірної України / фото fff.fr

На матчі збірної України в гостях у Іспанії у другому турі Ліги націй буде працювати французька бригада арбітрів.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Іспанія - Україна.

Про це повідомляє УАФ .

Відео дня

Головним рефері буде 37-річний Бенуа Бастьєн. Допомагати йому на лініях будуть Хішам Закрані та Фредерік Акетт. Обов'язки резервного арбітра виконуватиме Бенуа Мілло.

Бастьєн вже працював на матчах українців. У грудні 2017 року він судив матч групового етапу Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і "Манчестер Сіті", який завершився перемогою "гірників" - 2:1. Також француз судив поєдинок луганської "Зорі" з німецьким клубом "РБ Лейпциг" у кваліфікації Ліги Європи. Зустріч завершилася без голів - 0:0.

Іспанія - Україна: перед матчем

  • Гра відбудеться в Мадриді 6 вересня на стадіоні "Альфредо Ді Стефано" за порожніх трибун. Стартовий свисток пролунає о 21.45.
  • Збірна України дебютує в Лізі А, в яку підвищилася за результатами першого розіграшу Ліги націй в сезоні-2018/19. Суперниками нашої збірної по групі крім Іспанії будуть Німеччина і Швейцарія.
  • Збірні України та Іспанії між собою зустрічалися п'ять разів. Чотири останніх гри завершилися перемогами іспанців, а перший поєдинок команд у 2003-му році завершився внічию з рахунком 2:2.
  • Матч з Україною пропустить один з футболістів іспанської збірної, який заразився коронавірусом.
  • У першому турі команда Андрія Шевченка 3 вересня у Львові зіграє зі Швейцарією.
  • Раніше було опубліковано повний календар української збірної в Лізі націй.