Десна посіла четверте місце в минулому сезоні УПЛ / фото ФК Десна

1 вересня в Ньоні відбулося жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги Європи. На цьому етапі Україну точно представить чернігівська "Десна", а також туди може пробитися "Колос" з Ковалівки.

Суперником "Десни" на цій стадії стане переможець пари "Кукесі" (Албанія) - "Вольфсбург" (Німеччина). Чернігівський клуб зіграє на виїзді.

"Колос", якщо зуміє пройти грецький "Аріс" і пробитися в третій етап кваліфікації, зіграє з хорватською "Рієкою". Для українського клубу матч буде виїзним.

Відео дня

"Кукесі" / "Вольфсбург" - "Десна"

"Рієка" - "Аріс" / "Колос"

На цій стадії переможець визначатиметься за підсумками одного матчу. 

Відзначимо, що і "Десна", і "Колос" при жеребкуванні були в числі несіяних команд. 

"Рієка" - бронзовий призер чемпіонату Хорватії. "Кукесі" - срібний призер чемпіонату Албанії. "Вольфсбург" в минулому сезоні посів сьоме місце в Бундеслізі. "Вовки" в минулому розіграші Ліги Європи зустрічалися спершу з "Олександрією" (3:1, 1:0), а потім з "Шахтарем" (1:2, 0:3).

Українські клуби в єврокубках 2020-2021

  • "Колос" і "Десна" дебютують в єврокубках. "Колос" свій матч другого раунду кваліфікації проведе 17 вересня. "Десна" 24 вересня стартує з третього раунду кваліфікації ЛЄ.
  • Першим суперником "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів буде нідерландський АЗ. Також кияни дізналися потенційних суперників по раунду плей-офф.
  • У Лізі чемпіонів Україну, крім "Динамо", представить "Шахтар". "Гірники" стартують відразу з групового етапу, який розпочнеться 20 жовтня.
  • На груповому етапі Ліги Європи виступить "Зоря". Перший матч луганський клуб проведе 22 жовтня.