Дієго Марадона обійняв Артема Мілевського / фото Динамо Брест

Український нападник Артем Мілевський розповів про своє знайомство з легендою футболу Дієго Марадоною, яке відбулося в 2018 році.

Аргентинець прилетів до Білорусі, так як був призначений головою правління "Динамо" Брест, але пробув у цій ролі недовго.

"Я можу згадати знайомство з Марадоною. Він приїхав у 2018 році на гру з солігорським "Шахтарем". Приїхав на великій машині. Зрозуміло, був аншлаг на стадіоні", - сказав Мілевський для свого YouTube-каналу "Миля".

Відео дня

"Марадона вийшов, у нього була кепка "Динамо" Брест, шарфик. Всіх вітав, давав "краба". Підходить, я йому кажу: "Здрасьте, Дієго, hello". А він мене так обійняв по-батьківськи. Це запам'яталося. Потім він взяв м'яч, вибив його на трибуну як сувенір", - продовжив український футболіст.

За словами Мілевського, наступного дня Марадона давав гравцям брестського "Динамо" настанови:

Читайте такожМессі присвятив гол Марадоні і отримав за це жовту картку (фото)

"Ми програли, правда. Але на наступний день у нас була сауна на стадіоні. Марадона прийшов в роздягальню і хвилин 30 щось там нам пояснював іспанською. Перекладач нам перекладав. Нічого такого надприродного, він давав настанови, давав рекомендації, розповідав футбольні історії з життя".

"Царство йому небесне, найвеличніший, така фігура - ніхто його не замінить по харизмі, по всьому", - підсумував Мілевський.

Смерть Дієго Марадони: головне