Минай мав приймати Динамо в Ужгороді / фото ФК Динамо Київ

Матч четвертого туру Української Прем'єр-ліги між "Минаєм" та "Динамо" перенесено з Ужгорода до Києва.

Про це повідомив офіційний сайт Закарпатського клубу.

Гра відбудеться 26 вересня на НСК "Олімпійський".

Відео дня

Керівництво "Миная" прийняло рішення піти назустріч "Динамо", оскільки команді буде зручно провести ряд поєдинків в центральній Україні.

20 вересня новачок елітного дивізіону зустрінеться в Києві з "Олімпіком", 30-го - в Житомирі з "Поліссям", а 3 жовтня - в Кропивницькому з "Інгульцем".

"Динамо" захотіло змінити розклад, оскільки 23 вересня відбудеться гостьовий матч проти "Гента" в плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, а вже через два дні команді довелося б летіти до Ужгорода.

Таким чином, поєдинок команд у другому колі чемпіонату в 17-му турі, який відбудеться 6 березня наступного року, пройде не в Києві, а в Ужгороді.

УПЛ: позаду вже два тури

  • Київське "Динамо" в перших двох матчах нового сезону набрало чотири очки. Підопічні Мірчі Луческу розгромили "Олімпік" (4:1) і розійшлися миром з "Десною" (0:0).
  • "Минай" пропускав перший тур через спалах коронавірусу у складі суперника. У другому команда Василя Кобіна здобула сенсаційну перемогу.
  • В третьому турі УПЛ 20 вересня "Минай" на виїзді зустрінеться з "Олімпіком", а "Динамо" проведе гру зі  "Львовом" у Києві днем раніше.